Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tratamente naturiste Ganoderma, Rodie, Usturoi - Capsule
2473119 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ciuperca Ganoderma Lucidum contine hidrati de carbon, albumine in proportie redusa, grasimi, alcaloizi, vitamine si saruri minerale. De asemenea contine si un numar de 17 aminoacizi. Albuminele prezinta o valoare biologica mult superioara in raport cu orice alte albumine de origine vegetala, atingand valorile specifice albuminelor de origine animala.
Prezinta efect de diminuare a consecintelor secundare ale tratamentului chemoterapeutic. Are efect de scadere a presiunii arteriale si a nivelului de colesterol. Regleaza activitatea intestinala, ajutand in cazul procesului de digestie. Preintampina procesele inflamatorii.
Principalele proprietati ale ciupercii Ganoderma Lucidum sunt:
- purificarea sangelui, eliminarea toxinelor, amplificarea puternica a functiei rinichilor, protejarea ficatului, intarirea inimii si curatirea colonului.
- scade nivelul colesterolului si grasimilor din sange (reduce colesterolul si presiunea sanguina)
- reduce nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului
- impiedica degenerarea organelor, celulelor, tesuturilor mentinand astfel starea de tinerete a organismului
- creste capacitatea naturala de vindecare a organismului, ajuta organismul sa isi formeze un sistem imunitar puternic
- impiedica aparitia alergiilor
- este un antioxidant puternic, elimina radicalii liberi
- are activitate antitumorala, amelioreaza durerile provocate de cancer
- este un bun anti-inflamator
- are efect antibronsitic
Mod de administrare: 1 capsula, maxim 2 capsule pe zi, sau dupa recomandarea medicului.
100 capsule
Pret: 73 RON
250 capsule
Pret: 169 ron

Usturoiul - condiment sau remediu?
Efectele benefice ale usturoiului sunt numeroase, greu de descris în câteva cuvinte. Datorită conţinutului crescut în vitamine şi săruri minerale, usturoiul are un efect puternic curativ.
De asemenea, este un remediu utilizat în medicina tradiţională. Usturoiul a fost utilizat chiar şi în cadrul ritualurilor de exorcizare, fapt care demonstrează puternica credinţă a predecesorilor noştri în efectele acestei plante. Conţine peste 200 de tipuri de substanţe biologic active - vitamine şi săruri minerale, aminoacizi şi enzime. Principiul activ al usturoiului este alicina, care se eliberează în cursul digestiei din aliină, sub acţiunea enzimei aliinază. În medicina tradiţională a fost utilizat ca şi hipotensiv, în scopul prevenirii obezităţii, respectiv pentru proprietăţile sale de întinerire. Preparatul „Capsule de usturoi"păstrează efectele benefice ale usturoiului, evitând neplăcerile datorate mirosului pătrunzător al acestuia, respectiv apariţia de arsuri gastrice în urma ingestiei de usturoi în stare crudă. Consumul în exces trebuie însă evitat, deoarece usuroiul scade nu numai fracţiunea LDL a colesterolului plasmatic, dar şi fracţiunea HDL, cu consecinţe grave, cum ar fi insuficienţa cardiacă.
Cu cât lumenul vaselor sanguine este mai îngust, tensiunea arterială creşte, respectiv creşte efortul cardiac aferent. În final are loc înfundarea capilarelor cu apariţia simptomelor, în cazul inimii de cele mai multe ori apare scleroza vaselor coronare, care determină scăderea fluxului sanguin la nivelul inimii. Acest În lipsa medicamentelor sintetice, în trecut usturoiul a fost utilizat în tratamentul bolilor de origine bacterienă, virală şi determinate de fungi. Apropape fiecare dintre noi suntem purtători ai unei ciuperci - drojdia de bere - care în cazul în care are loc perturbarea echilibrului natural, determină afecţiuni inflamatorii ale mucoaselor. Cea mai adecvată cale de prevenire a acestor afecţiuni este utilizarea usturoiului.
Utilizare: doza zilnică recomandată este 1-2 capsule/zi.
100 caps
Pret: 24 RON
250 caps
Pret: 48 RON

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura